slide show

Recension: Fruset blod

Angelica

Åh vill bara säga att jag älskar din blogg! Du verkar vara sån himla go person och älskar alla dina bok/film/tvserier tips och recensioner!! Har läst dem 3 första böckerna ur Vampire Academy och ska läsa den fjärde snart och gissa hur glad jag blev när du började läsa Vampire Academy så roligt ju och speceillt när du skriver vad du tycker om dem. Måste säga att jag också älskar Adrian!! Även om jag gillar Rose och Dimitri är Adrian roligare på något sätt. Han skapar lite drama i de hela! Älskar de verkligen.

Svar: Åh tack ska du ha!! Kul att höra. Ja, jag läser den femte boken just nu, tyckte inte att fyra var sådär super, men jag är glad att Adrian får mer plats. Ser fram emot att läsa de två sista! puss
Nathalie Torpenberg

2013-04-28 | 13:33:46
Anonym

Åhhh blir helt sugen på att läsa om Vampire Academy serien igen. 2:an, 3:an och den allra sista boken är dem bästa i hela serien. Finner 4:an och 5:an en aning långtråkiga med hela Ryssland resan men när det väl händer något i dem böckerna blir man helt ivrig. Jag kommer alltid vara team Dimitri, jag gillar Adrian på ett och annat sätt, fast inte med Rose då. Men hoppas du gillar resten av böckerna för sista delen är helt sjuuuk. Tror jag läste ut den på några timmar eftersom jag var tvungen att veta slutet, hihi.

Förresten, älskar din blogg och du verkar som en underbar tjej! Du är en sådan person som man vill ha som vän :))

Kramis!

Svar: Nu blev jag supertaggad! Är inne på den näst sista boken, håller med om fyran, var så besviken. Åh, vill läsa ut serien nu! Ah tack så hemskt mycket, vad glad jag blir. Pusss
Nathalie Torpenberg

2013-04-28 | 21:19:35
Fanny

Åhhh, älskar seriöst den här serien! Tänkte inte spoila nu om resten av serien, men jag kommer ihåg att jag älskade de första böckerna och att serien bara blir bättre och bättre. Enligt mig så ska du typ ta på dig närmaste skor och SPRINGA TILL AFFÄREN FÖR ATT KÖPA DEN TREDJE! :D Annars kan du bara strunta i skorna ;)

Svar: Waaaaah. Jag har alla nu, köpte dem på nätet, så det gjorde inget att jag bara hade strumpor. Ser fram emot att läsa serien, :)
Nathalie Torpenberg

2013-04-29 | 18:46:18
URL: http://fantanizer.blogg.se


BEFORE YOU COMMENT, LET'S ESTABLISH SOME RULES

- No hate, please, it's exhausting.

- Yes, you can order a design. Just click here for more info.

- You can not use any pictures or text from this blog without permission, obviously.

- NO I can not help you with questions regarding design.
BUT Sanna or designadinblogg.se can.NAME:
MAIL:  
URL:   
YOUR COMMENT

REMEMBER ME?

Nej, jag gör inte gratis designer, du beställer en design HÄR.