slide show

Recension: 50 Shades of grey

Anonym

Jag läste den på engelska men vet inte om det kan ha såå mycket med grejen att göra. Tyckte om den dock :) fast sen så är han väl inte sjuk bara för att han gillar sånt? Alla gillar olika. Fast ja det var din åsikt absolut :)

Svar: Alltså boken är ju väldigt komplicerat på det sättet, jag menar inte att den sortens sex han vill ha är 'sjukt' men det är ju inga tvivel om att Christian visar upp ett sjukt beteende. Jag gillar inte den sadistiska delen, jag gillar inte att någon mår bra av att skada en annan människa, för sin egen njutning. Förstår du? För mig är det sjukt. Men ja precis, det är min åsikt! Och jag är som sagt väldigt kritisk mot denna bok, :)
Nathalie Torpenberg

2013-08-05 | 14:38:19
Anonym

Åh ja då förstår jag absolut hur du menar! Hade inte läst spoilers delen men nu läste jag den och svaret på din kommentar så jag förstår verkligen. Kan hålla med också hehe

2013-08-05 | 20:42:59
Malin

Shit. Nu blev jag väldigt skeptiskt till om jag verkligen ska läsa den här boken. Har väldigt länge velat läsa den (just för att den är så pass omtalad) men nu när du kommer och inte gillar eller rekommenderar den... hmm... nu blev det as jobbigt, haha. Jag tycker personligen att du och jag verkar ha rätt lik boksmak, så vad säger du, tycker du den är värd för mig att läsa? Vet att du precis skrivit att du inte rekommenderar den, men ja. Haha.
Btw, älskar din blogg! Men det hoppas jag att du redan vet. Kram! ♥

Svar: Nej jag tycker att du ska läsa den på samma sätt som jag gjorde det, för att ha läst den, för att ta del av det alla snackar om, bara för att se vad det är. Men jag kan liksom inte rekommendera boken hehe, :) Åh tack ska du ha Malin! Pusssss
Nathalie Torpenberg

2013-08-05 | 20:55:13
URL: http://mallanmagnusson.blogg.se
☆ K A R O L I N A - peachpower ☆

Känner att jag måste läsa den bara för att ja, för att kunna säga att man har gjort det samt kunna säga ärligt vad man tyckte om den. Är VÄÄÄÄLDIGT skeptisk till den... den verkar så... dåligt skriven (som du precis skrivit höh) osv. Det som tar emot mest är att veta att det från början var en fan fiction om Bella och Edward, liksom eh? En 40-årig kvinna sitter och fantiserar om en tonåring och en 100-årig vampyr som har BDSM-sex...? NEJ TACK liksom haha :(

Svar: Men precis! Hade precis samma inställning och tror jag nämnde något om at det var en fanfiction i recensionen också.. alltså, tex the mortal instruments som jag äslkar var också en fanfiction, men den är så fantastiskt bra skriven att det inte gör mig något! Men jag tycker att du ska läsa den, bara för att, men jag tror inte att du kommer gilla den.. fast vad vet jag haha, ;)
Nathalie Torpenberg

2013-08-07 | 22:30:28
URL: http://peachpower.blogg.se
amanda

Engelska boken är betydligt mycket bättre .. läste bok nummer ett på svenska och tyckte inte alls den va så värst bra så jag läste den på engelska och tyckte den vart så mycket roligare att läsa. Tycker du borde läsa den andra boken på engelska dels för att den är bättre än ettan och dels för att det är bättre beskrivet på engelska! :)

2013-08-12 | 16:18:14


BEFORE YOU COMMENT, LET'S ESTABLISH SOME RULES

- No hate, please, it's exhausting.

- Yes, you can order a design. Just click here for more info.

- You can not use any pictures or text from this blog without permission, obviously.

- NO I can not help you with questions regarding design.
BUT Sanna or designadinblogg.se can.NAME:
MAIL:  
URL:   
YOUR COMMENT

REMEMBER ME?

Nej, jag gör inte gratis designer, du beställer en design HÄR.